Centralno naručivanje

Bolnička jedinica za centralno naručivanje pacijenata

Naručivanje pacijenata za korištenje zdravstvenih usluga (pregledi/pretrage) preko Bolničke jedinice za centralno naručivanje pacijenata može se obaviti na jedan od sljedećih načina:

•    osobno (ili član obitelji, druga pouzdana osoba) – dolaskom na šalter Bolničke jedinice za centralno naručivanje pacijenata, koja se nalazi na lokaciji Firule. Sa sobom je potrebno donijeti „crvenu“ uputnicu izabranog liječnika primarne zdravstvene zaštite i/ili “internu“ uputnicu liječnika specijaliste. Naručivanje je moguće radnim danom od 07:00–21:00.

•    putem telefaksa na broj 021/556-098 
Faksom je potrebno poslati „crvenu“ uputnicu izabranog liječnika primarne zdravstvene zaštite i/ili „internu“ uputnicu liječnika specijaliste uz naveden broj telefona/mobitela za kontakt.

•    e-mailom na adresu: cnarucivanje@kbsplit.hr
Potrebno je priložiti skeniranu „crvenu“ uputnicu izabranog liječnika primarne zdravstvene zaštite i/ili skeniranu “internu“ uputnicu liječnika specijaliste uz naveden broj telefona/mobitela za kontakt.
 
•    putem izabranog liječnika primarne zdravstvene zaštite

Nakon obavljene narudžbe potrebne zdravstvene usluge, pacijent će dobiti potvrdu o narudžbi na kojoj će pisati datum i točno vrijeme obavljanja zdravstvene usluge. Potvrdu o narudžbi pacijent treba imati kod sebe prilikom dolaska u bolnicu.

Brojevi telefona 021/556-822 ili 021/556-020 služe isključivo za informacije o naručivanju.

Otkazivanje ili promjena zakazanog termina narudžbe može se obaviti na jedan od sljedećih načina:
•    osobno uz predočenje potvrde o narudžbi
•    telefaksom na broj 021/556-098 (faksirati potvrdu o narudžbi uz poruku otkazivanja/promjene termina)
•    e-mailom na adresu cnarucivanje@kbsplit.hr (uz poruku otkazivanja/promjene termina skenirati potvrdu o narudžbi)

 

Narudžbe (liste čekanja) na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje

 

Napomena: Bolnički informacijski sustav je u fazi implementacije. Zbog navedenog i zbog otežane komunikacije pojedinih organizacijskih jedinica KBC Split, Bolnička jedinica za centralno naručivanje pacijenata nije uvijek u mogućnosti odmah udovoljiti zahtjevima za upis/naručivanje pacijenata. Molimo za razumijevanje.