Dr. Ivan Zmijanović: „45 minuta fetalne ehokardiografije“; velika predavaonica KBC Split 25.01.2023. u 13:45 sati

U sklopu ciklusa otvorenih stručnih sastanaka Klinike za ženske bolesti i porode KBC Split, u srijedu 25. siječnja 2023. godine u Velikoj predavaonici KBC Split, dr. Ivan Zmijanović će održati predavanje s naslovom: „ 45 minuta fetalne ehokardiografije“.

Dr. Ivan Zmijanović je specijalist ginekologije i opstetricije, subspecijalist fetalne medicine i porodništva zaposlen u OB Šibenik. Jedan je od utemeljitelja i organizatora serije tečajeva fetalne ehokardiografije u Šibeniku. Stalni tim predavača tog skupa objedinjuje eminentne hrvatske stručnjake iz navedenog područja, od kojih su neki članovi stručnog kolegija Klinike za ženske bolesti i porode KBC Split. Kroz predavanje će biti prikazane osnove ultrazvučnog pregleda fetalnog srca u cilju demistifikacije pretrage koja svakim danom sve više postaje rutinski dio antenatalne zaštite.

Predavanje je namijenjeno specijalistima i specijalizantima ginekologije i porodništva, neonatologije, pedijatrije, kardiologije i radiologije, svim zainteresiranim kolegama, primaljama, medicinskim sestrama i studentima.

Kotizacija nije predviđena. Odlukom Hrvatske liječničke komore skup je kategoriziran kao „Stručni sastanci klinika“ te je za pasivne sudionike predviđeno po 3 boda.

Molimo Vas pripremite svoj OIB kako bismo mogli realizirati upis bodova u sustav Hrvatske liječničke komore.
Nošenje maski za lice ostaje obaveza, obzirom da se skup održava u prostorima zdravstvene ustanove.

Organizator:
Prof. dr. sc. Damir Roje, koordinator i voditelj ciklusa predavanja
Prof. dr. sc. Marko Mimica, predstojnik Klinike za ženske bolesti i porode KBC Split

ZADNJE NOVOSTI