"Personalized Care in Cardiac Surgery" održava se 15. i 16. 7. u Splitu

Dana 15. i 16. srpnja 2022. godine održava se prvi međunarodni simpozij "Personalized Care in Cardiac Surgery" u organizaciji Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu, čiji je pročelnik prof. dr. sc. Stipan Janković, i Hrvatskog torakalnog društva, čiji je predsjednik akademik Miroslav Samaržija. Predsjednik skupa je doc. dr. sc. Mate Petričević, pročelnik Zavoda za kardiokirurgiju KBC-a Split.

Na simpoziju će biti prezentirane najnovije spoznaje i iskustva iz područja transplantacije srca, ugradnje umjetnog srca, intenzivne skrbi kardiokirurških bolesnika te iz područja periproceduralne (prije i poslijeoperacijske) skrbi o kardiokirurškim pacijentima. Simpozij je namijenjen kardiokirurzima, kardiolozima, kardiokirurškim anesteziolozima, transfuziolozima te medicinskim sestrama i fizioterapeutima s područjem interesa u kardijalnoj medicini.

Program je dizajniran na način da se uz predavanja održavaju i otvorene diskusije gdje se u ugodnom ozračju može direktno od eksperata kao što su prof. Marca Ranucci, prof. Klaus Goerlinger i drugi, dobiti važne odgovore na pitanja koja se postavljaju u svakodnevnoj kliničkoj praksi.

Simpozij se održava u zgradi tri fakulteta na Sveučilišnom Kampusu, Ruđera Boškovića 35.

Svi sudionici su oslobođeni kotizacije na simpoziju.

Sudjelovanje na simpoziju boduje se s maksimalnih 15 bodova.

ZADNJE NOVOSTI