Poziv na panel raspravu „SafetyNet-Bitka za sigurnost“

Za sve djelatnike Kliničkog bolničkog centra Split Policijska uprava splitsko-dalmatinska organizira panel raspravu „SafetyNet-Bitka za sigurnost“ koja će se održati u četvrtak, 6. srpnja u 14 sati u Velikoj predavaonici na Firulama (Spinčićeva 1).

Preventivna je to akcija koja ima za cilj osvijestiti građane o realnoj opasnosti i izloženosti prevarama tj. kaznenim djelima iz domene računalnog kriminaliteta. Svi sudionici ovog susreta bit će upoznati sa korisnim informacijama, opisima različitih vrsta prevara i negativnim iskustavima prevarenih osoba, a sve kako bi se osvijestili građani da se računalna prijevara može dogoditi i njima ukoliko ne budu oprezni. Poruka preventivne akcije  „Oprez prije klika!“ jasna je poruka svim građanima kada su na Internetu.

Uz predstavnike KBC-a Split na raspravi će sudjelovati načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske Slobodan Marendić, policijska službenica za kibernetičku sigurnost Ivna Poljak Marunica, voditelj poslova prevencije Paško Ugrina i voditelj Službe za informatiku KBC-a Split Šime Goreta.

Pozivamo sve zainteresirane djelatnike da se pridruže ovoj raspravi i informiraju se o novim trendovima, ali i o načinima zaštite u svijetu Interneta.

ZADNJE NOVOSTI