Predstavnici KBC-a Split donijeli medalje sa 22. sindikalno-sportskih susreta

Na 22. sindikalno-sportskim susretima radnika zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske, koji su se održali u Turističkom naselju Katoro kraj Umaga od 14. do 18. lipnja, već tradicionalno je sudjelovala i ekipa Kliničkog bolničkog centra Split.

Predstavnici naše bolnice, njih 86, ogledali su se u 14 pojedinačnih i ekipnih sportskih disciplina. Dobre rezultate ostvarili su u košarci i rukometu, a najbolje u odbojci i stolnom tenisu gdje su osvojili treće mjesto, u balotama gdje su osvojili drugo mjesto te u nogometu osvojivši već nekoliko godina za redom prvo mjesto.

Ravnatelj prof. dr. sc. prim. Julije Meštrović primio je dio bolničkih djelatnika koji su sudjelovali na ovom omiljenom sportskom okupljanju. Sudionici su se pohvalili svojim postignućima te ravnatelju prenijeli dio dobre atmosfere i novih prijateljstava koji su plod ovakvih druženja. Zahvalili su mu za potporu koju im pruža te izrazili nadu da će im se nekada i on priključiti kao dio ekipe.

Ravnatelj im je čestitao na osvojenim nagradama i zahvalio što su na najljepši mogući način predstavili svoju bolnicu. „Mi smo svi jedan veliki tim i svako je jednako važan. Radite marljivo kao i do sada za našu bolnicu i svoje sugrađane. Nadam se da će vas na ovim igrama iduće godine biti još i više“, kazao je prof. Meštrović.

ZADNJE NOVOSTI