Tečaj "Reumatologija 21. stoljeća"

Zavod za reumatologiju i kliničku imunologiju Klinike za unutarnje bolesti Kliničkog bolničkog centra Split, Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu, Hrvatska liječnička komora - povjerenstvo Splitsko-dalmatinske županije i Hrvatsko reumatološko društvo organiziraju tečaj I. kategorije "Reumatologija 21. stoljeća"

Tečaj će se se održati 30. lipnja i 1. srpnja 2023. na Medicinskom fakultetu u Splitu.

Cilj tečaja je pružiti sudionicima stručna znanja i vještine za prepoznavanje i liječenje upalnih reumatskih bolesti u suvremenom medicinskom kontekstu. Sudionici će steći znanja o patofiziologiji reumatskih bolesti, kliničkoj prezentaciji, dijagnostičkim postupcima te o mogućnostima liječenja, uključujući i nove terapijske pristupe. Tečaj je koncipiran u obliku interaktivnih predavanja pripremljenih u skladu s postulatima kliničke medicine utemeljene na dokazima.

Tečaj je namijenjen specijalistima interne medicine, užim specijalistima svih grana interne medicine, specijalizantima interne medicine, specijalizantima svih grana interne medicine, obiteljskim liječnicima, doktorima medicine, specijalistima i specijalizantima svih grana kliničke medicine koji se pronalaze u temama ovog tečaja.

Tečaj je bodovan od strane Hrvatske liječničke komore sukladno kategoriji tečaja I kategorije. Kotizacija za sudionike iznosi 100,00 EUR (studenti i specijalizanti KBC-a Split mogu sudjelovati bez plaćanja kotizacije), a prijaviti se možete putem linka http://reumatologija.hipermediaplus.hr/.

izv. prof. dr. sc. prim. Dijana Perković, voditeljica tečaja

izv. prof. dr. sc. prim. Mislav Radić, voditelj tečaja

dr. sc. Katarina Borić, tajnica tečaja

 

Dokumenti

ZADNJE NOVOSTI