Pohvale

Ukoliko nas želite pohvaliti i iskazati zadovoljstvo pruženom uslugom molimo napišite nam. 

Pohvala, A. M.
Objavljeno: -
Kategorija:
Pohvale

Svaka riječ je suvišna, ovakvo iskustvo je za svaku pohvalu. Svako dijete zaslužuje u bolnici se osjećati kao što se moje dijete osjećalo 7 dana na dječjoj pulmologiji i kardiologiji. Ljubaznost i odnos sestara i doktora prema djetetu i prema roditeljima u ovo vrijeme COVIDA je na najvećem nivou. Nikoga ne želimo posebno izdvajati, nego svima skupa se zahvaliti: Dr.Metličić, Dr.Stričević, Dr.Sršen, Dr.Petrović, sestre Željka, Zorica, Ines, Vanja i glavna sestra Marija Delić. Mate se posebno zahvaljuje na bezbolnom vađenju krvi. Sestrama je oduševljen , kao i mi jer kad ti dijete završi u bolnici misliš da je svijet stao i onda oni na 4. katu preuzimaju ulogu obitelji. Oni su tada djeci sve i mama i tata i sestra i brat ...i tako je bilo. Sve pohvale jos jednom i zahvale jer je moje dijete iz bolnice izašlo još jače, iskustvo koje ga je ojačalo.

P.S. za kraj zahvaljujem jos jednom sestri Mariji Delic jer moje dijete nije htjelo jesti jaja, a kad se vratio iz bolnice kaže mama napravi mi jaja sestra Marija je rekla bar tri puta tjedno jaja, eto sestri Mariji je uspjelo i hvala joj.

Hvala, hvala i hvala !
A. M. 5. 5. 2021.

Sve svoje pohvale možete napisati na Obrascu za pohvale koji je dostupan u obliku web forme i PDF obrasca.
Također pohvalu možete napisati u slobodnoj formi ili u knjigu utisaka koju ćete dobiti na Klinici/Zavodu/Odjelu.

Vašu pohvalu možete predati i osobno na Protokol u Upravnoj zgradi KBC Split na Firulama, poslati poštom na adresu: KBC Split, Spinčićeva 1, 21 000 Split ili poslati elektroničkom poštom na adresu: office@kbsplit.hr