Pohvale

Ukoliko nas želite pohvaliti i iskazati zadovoljstvo pruženom uslugom molimo napišite nam. 

Pohvala, D.Ž.
Objavljeno: -
Kategorija:
Pohvale

Poštovani,

3.1.2024.  zaprimljena sam na odjel ginekologije radi operacijskog zahvata. Cijeli postupak vodio je dr. Ante Radić. Mjesec dana je prošlo od mog otpuštanja iz bolnice, operacije i postoperativni tijek je uredan te osjećam potrebu na ovaj način izraziti svoju zahvalnost. Dr. Ante Radić - čovjek, gospodin, stručnjak. U svakom trenu vodio je računa o meni, o mom fizičkom i psihičkom zdravlju. Stručan i pristupačan, koristio je jednostavan i lako razumljiv jezik u komunikaciji, uvijek bio spreman za šalu i uz njega sam osjećala da sam zaista u dobrim rukama. Svaka operacija je i emocionalni stres, ali doktor Radića uz svoj stručni, ginekološki dio posla, svojim pristupom, optimizmom i šalom umiri i opusti pacijenticu kao apaurin.

Doktor Radić - dragulj splitske ginekologije!

Sestra u jedinici intenzivne njege - na žalost, nisam joj vidjela ime, ali njen rad, njenu okretnost, spretnost, brzinu... nikad neću zaboraviti! Ta žena radila je sama posao za dvije, možda čak i tri osobe. Koliko sam god bila iscrpljena nakon operacije i narkoze, osjećala sam se sigurno znajući da sam pod kontrolom ove fantastične sestre. HVALA IM!

Poštovani, nadređeni, ravnatelju i svi vi koji donosite neke odluke, molim vas, čuvajte ove ljude, oni su ono lijepo lice bolnice kojim se treba dičiti! Zdravi i veseli bili! D.Ž., zadovoljna pacijentica. 

Sve svoje pohvale možete napisati na Obrascu za pohvale koji je dostupan u obliku web forme i PDF obrasca.
Također pohvalu možete napisati u slobodnoj formi ili u knjigu utisaka koju ćete dobiti na Klinici/Zavodu/Odjelu.

Vašu pohvalu možete predati i osobno na Protokol u Upravnoj zgradi KBC Split na Firulama, poslati poštom na adresu: KBC Split, Spinčićeva 1, 21 000 Split ili poslati elektroničkom poštom na adresu: office@kbsplit.hr