Pohvale

Ukoliko nas želite pohvaliti i iskazati zadovoljstvo pruženom uslugom molimo napišite nam. 

Pohvala, M.Z.S.
Objavljeno: -
Kategorija:
Pohvale

 

Imam veliku želju da napišem ovo:  naime, završila sam u KBC Split (ginekologija) zbog operacijskog zahvata. Od prijave u bolnicu pa do izlaska, sve moram jako pohvaliti! Hvala za objašnjenje što me čeka prilikom operacije i nakon operacije. Jako moram pohvaliti medicinsko osoblje na 5. katu, preljubazne žene pune topline za pomoć kao da me znaju dugo. Ni u jednom trenutku nisam mislila da sam zanemarena, svi doktori su bili jako pristupačni. Posebno se moram zahvaliti od srca svom doktoru Ivici Stipiću, ulio mi je veliko povjerenje i sigurnost, objasnio sve za operaciju što je bilo potrebno i obavio odličan posao, bila sam sigurna predati se u njegove ruke. Da ne zaboravim njegov tim u operacijskoj dvorani, znači veseli predivni ljudi (žao mi je što ih nisam upoznala). Puni energije i ljubavi, znali su me opustiti kada mi je bio najstresniji dio. Pohvala spremačicama na 5. katu i sestrama s intenzivne, hvala im od srca što rade svoj posao s velikom stručnosti i susretljivosti... i sve mlade medicinske sestre... još jednom hvala na svemu!

SVAKA ČAST ŠTO IMATE TAKVE DJELATNIKE KADA JE NAMA NAJPOTREBNIJE ! M.Z.S. 

 

 

 

 

 

 

 

Molim vas da stavite još jednu veliku pohvalu spremačicama na 5 katu i sestrama s intenzivne hvala im od srca što rade svoj posao s velikom stručnosti i susretljivosti.... i sve mlade medicinske sestre... još jednom hvala na svemu!!!!

Sve svoje pohvale možete napisati na Obrascu za pohvale koji je dostupan u obliku web forme i PDF obrasca.
Također pohvalu možete napisati u slobodnoj formi ili u knjigu utisaka koju ćete dobiti na Klinici/Zavodu/Odjelu.

Vašu pohvalu možete predati i osobno na Protokol u Upravnoj zgradi KBC Split na Firulama, poslati poštom na adresu: KBC Split, Spinčićeva 1, 21 000 Split ili poslati elektroničkom poštom na adresu: office@kbsplit.hr